2012. április 1., vasárnap

Nem viccből

Kedden voltunk megint dokinál, és baromira nem láttunk semmit. De az értékek rendben vannak, kismanó alulról súrolja mind a 39 centit, mind az 1400 grammot. Az orvos nagyon vigyorogva mondta, hogy most jön az igazi hízási nemulass.

Pénteken kissé kalandos úton elvonatoztam Stuttgartba (baleset miatt egy szakaszon busszal kellett menni, és svájci barátainknak nem erőssége a váratlan helyzetek gyors megoldása, így röpke két órát késtünk), hogy részesüljek egy jóóó nagy Medveölelésben :) Megvitattuk az életet, a babakocsipiacot, a szülészeti orvosi ellátást és ezek árait Sydneyben és Zürichben, smittpalit (ezt a videót nézzétek meg!), családjainkat és közös barátainkat, aztán mindenféle további zűr nélkül hazavonatoztam. Sanda gyanúm szerint most legalább egy évig nem fogunk találkozni egyes miniatűr családtagok miatt. Barátunk a Gtalk/skype.

Szombaton Andrisnak kemény napja volt, mert a seggére csaptunk egy kis pénznek, és egy csomó mindent vettünk a leendő gyerekszobába. A bő egy hónapja megrendelt bútorok kedden érkeznek, úgyhogy húsvét alatt lehet majd szerelni, rendezkedni. Ma a rapperswili Starbucksban - Andris sportosan biciklivel közelítette meg, én S-Bahnnal, vasárnap délelőtti nyannyerprogrammként visszafelé hajóztunk - elrendezési variációkat rajzolgattunk, ami tekintve, hogy a szoba meglehetősen hosszúkás, egy számsor tagjainak permutációjával ér fel. Még egy IKEA-kör azért lesz, ez már látszik...

Kelemen Andrisnak pedig nagyon boldog szülinapot!!

3 megjegyzés:

  1. EEEEEGY kör IKEA? Előttem még van vagy harminc... :D

    VálaszTörlés
  2. Itt egy db szobáról van szó, amibe a bútorokat már máshonnan megrendeltük. Ahhoz képest a két kör nem is olyan kevés ;)

    VálaszTörlés
  3. Koszi Stuttgartert, szuper volt latni teged es mind a 39 crntit kerekedni

    VálaszTörlés