2015. március 18., szerda

Ella 11 hónapos

kópé
További betegségek jöttek, mentek. Volt háromnapos láz, illetve egy kezdődődő középfül- és torokgyulladás, aminek úgy tűnik, sikerült elejét venni. Kemény dolog ez az első tél. De most már lassan vége - legalábbis a télnek, ami remélhetőleg megoldja a betegség-problémát is. Így igyekszik a tavasz:
Nagyon dumálós, sok a mondanivalója. Ha a szavakat még nem is tudja utánozni, de a szótagszámot igyeksziki eltalálni. Nagyon szereti, ha felelgetünk neki a saját hangjaival. Dáviddal saját vicceik vannak, a bátyja tudja verbálisan a legjobban megnevettetni. "Ella, mondd szépen: állatkert!"
Az evés és az alvás továbbra is kisebbfajta ellenségek. Enni leginkább maga szeretne, persze ez még nem túl hatékony. Aludni meg lúzerség, akkor az ember biztos lemarad valamiről. Nap közben legjobb bojkottálni, éjszaka pedig érdemes beiktatni legalább egy etetést igénylő riadót, a többit el lehet intézni cumival. Szóval nem épp a legpihentetőbb kisgyerek.
Kis probléma, hogy továbbra sem ül, úgyhogy ezzel kapcsolatban lesz egy extra körülnk a dokihoz, hogy nézze meg a kiasszonyt, főleg a hátát, mert talán ott van a bibi. A nem-ülés viszont nem akadályozza meg a kupi csinálásban:
Itt már kész vagyok, jövök!
Ugye, milyen ügyes voltam?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése