2011. július 2., szombat

Retroparti

Tegnap tartottunk kis bulit, hivatalos nevén otthoni mozizást. Nyolcan voltunk, ettünk, moziztunk, és legfőképp ittunk. Kellemesen megcsappant a múltkori grillezésről a nyakunkon maradt vörösbor készlet, úgyhogy a gyakorlat elérte célját. Az evés házi pizzában, fehércsokis cheesecake-ben és gyümölcssalátában manifesztálódott. Ismét megállapítottam, hogy 1) pizzából semennyi nem elég, pillanatok alatt felporszívózták; 2) nagyon praktikus az ajándékba kapott szett, amivel egyszerre 4 pizzát lehet sütni; 3) gyümölcssalátát ipari mennyiségben csinálni aprítási öngyilok.
A film nagyon gagyi volt, utána viszont retro MTV-videopartit csaptunk: volt Ace of Base, Aqua, DJ Bobo, Dr Alban, Roxette. No comment :) Legjobban azon szórakoztunk, hogy az 1987-ben született Fredrik a svéd versenyzőkön kívül ezeket nem ismerte. Mi meg nem vagyunk öregek.
Fredrikkel amúgy a bulit éjjel fél 2-kor Google+-on folytattuk, hangout rulez!

4 megjegyzés:

  1. Hogy néz ki ez a pizzasütő szett? Képet!

    VálaszTörlés
  2. Saját kép nincs, de valami ilyesmi: http://tinyurl.com/5vhqcmx Persze én nem ilyen kis nyomi minipizzákat csináltam benne. A végén mindig a legfölső pizzát kell kivenni, és az alatta levőt még 2 percig benne hagyni grillezni, hogy mindegyiken szépen megpiruljon a sajt.

    VálaszTörlés
  3. A pizzasütőszettet én vettem= az anyós, és a LIDL-ben kaptam el egyszer:), de már egy éve biztos volt.
    Más: vérlázítónak tartom a blogírás ilyen fokú hanyagolását! Itt vagyunk egy St pvári és egy barcelonai út után és NEM TUDUNK SEMMIT! ne tessék vissza élni a zemberek (OV után szabadon:)türelmével, meg azzal, hogy mostantól majd nem lehet semmiért tüntetni a Kossuth-téren:)

    VálaszTörlés
  4. helyesen:visszaélni, bocs, már úgy írok, mint a Schmitt Palika

    VálaszTörlés