2012. február 29., szerda

Doki, elõrelépések, és egy Különleges Nap

Tegnap voltam megint dokinál, most a cukorterheléses teszt volt soron. Már jó elõre beijesztett mindenki, hogy az egész terhesség alatt ez a legszörnyûbb vizsgálat. Ennek megfelelõ hozzáállással is mentem oda, csak, hogy a dolog tök lazának bizonyuljon. Pedig épp elfogyott a citrom, úgyhogy tényleg csak tömény szõlõcukor-oldatot iszogattam. Lehet, hogy ennyire édesszájú vagyok?
A terheléses teszt mellett volt egy gyors kis ultrahang is, ezúttal a cukorral szedált gyerkõc nem tudott védekezni, és nyertünk róla egy jó kis portrét (köldökzsinórhoz bújva).

Baba-ügyben további elõrelépés, hogy megrendeltük a bútorokat és a babakocsit is, amiknek a rendelési ideje 6-10, illetve 14 hét (ez utóbbi határeset, de ígérték, hogy igyekeznek - és kaptunk felajánlást cserekocsira mind a bolttól, mind kedves barátoktól).
A hátralevõ idõ már tényleg nem olyan sok, a blogon a számláló is átváltott kétjegyûre.

És a mai nap igazi különlegessége: boldog szülinapot, Totya!!! :D

(Elnézést a hülye ékezetekért, de a laptopom beadta a kulcsot, úgyhogy telefonon szerencsétlenkedem.)


3 megjegyzés:

  1. Akkor már ketten vagyunk édesszájúak, nekem sem volt semmi bajom a citrom nélküli, sima cukoroldattal... sőt, kifejezetten jól esett a reggeli nélküli reggelben! :-)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, nagyon édes vagy! Amúgy a kép alapján nem mernék tippelni, kire hasonlít a kicsi, szerintem a 3D képeken minden gyerkőc leginkább Zénóra, a gyurmaemberkére hasonlít :-). (Saciról csak 2D képeink voltak, ő eleinte Popeye-re, később ET-re hasonlított, döntsd el, melyik a jobb.)

    VálaszTörlés
  3. A 4 héttel ezelõtti 2D-s képek között a mi felhozatalunk:
    - Voldemort abból a korából, amikor Squirrell prof. tarkójában lakott
    - elrepülni készülô, elmosódott death eater
    - Homer Simpson
    - Janus, a kétarcú
    Valamiért azokból egyet sem tettem ki a blogra ;)

    VálaszTörlés