2012. február 24., péntek

Research

Ez a gyerekvárás egy külön tudományág. Mert ugye nem elég, hogy a nőnemű egyed valahogy terhes lesz, meg vigyáz magára, meg nem szabad ezt enni, meg nem szabad azt csinálni, meg elalszik, meg hülye is lesz. Mindezek tetejébe olyan döntéseket kell meghozni, amihez nem biztos, hogy a családunkban fellelhető 5 diploma elég.
Példának okáért babakocsit kell választani. És akkor az ember lánya elkezd boltokba járkálni, netet bújni, kérdezősködni, nézelődni, áraktól szívrohamot kapni. Aztán a dolog kikristályosodik, megvan az álommodell. Aminek a szállítási ideje 16 hét. Annyi meg már nincs, de a bolt ígérget cserekocsit az átmeneti időszak átvészelésére. Mint egy autószerviz.
Következő lépés a bútor, és ha már sikerült az egész lakás berendezését upgrade-elni, akkor miért pont szegény csóringer gyerkőc lakjon szedett-vedett szobában. Így anyatigrisként védem az érdekeit, végülis ízlésbeli nevelését nem lehet elég korán elkezdeni. Nehogy később makkos cipőt hordjon fehér zoknival.

Előbb-utóbb azért majd veszünk is valamit, eddig csak nagyonokosak vagyunk.

6 megjegyzés:

  1. Megnyugtatlak, max 1 év alatt rájössz, hogy a szuper-álom babakocsi valami miatt mégse olyan tökéletes, legalábbis én eddig még nem találkoztam olyan anyukával, aki ne így járt volna. :) (ha nem érkezik meg időben a kocsi, és cserekocsi sincs, mi tudjuk nélkülözni a miénket)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :)
      Azért remélem, hogy meglesz időben.

      Törlés
    2. Hajrá Kini! :D És kezdj el centit vagdosni! Küldjek egy métert?

      Törlés
    3. Asszem ez az a sport, ahol plusz centik lesznek. Vagy amit levágok a méterbõl, az megy a derekam köré?

      Törlés
  2. Szeretnék egy képet a Mindent Vivő Babakocsiról. Mi a döntés heteit teljesen megúsztuk, kölcsönkaptunk egyet, azt megvettük, és kibírt 2,5 évet hegyen-völgyön-sivatagban.

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez lett a favorit: http://www.teutonia.de/de/produkte/cosmo.html Négykerekû, tehát stabil, viszont eléggé kompakt ahhoz, hogy tömegközlekedésnél ne legyen túl nagy szívás. A súlya is OK.
    Végülis másfél hét alatt lezavartam a teljes kutakodási részt egészen a rendeléssel bezárólag mind babakocsi, mind bútor fronton - ezzel az eredménnyel elégedett vagyok :)

    VálaszTörlés