2012. július 12., csütörtök

Dávid egy hónapos

Máris elcsúsztam egy napot az első hónap-összefoglalóval, de direkt, mivel ma voltunk első viziten a gyerekorvosnál, úgyhogy vannak aktuális méretek.

A kismanó már 52 centi (születés+4), illetve 3920 gramm (születés+570, de a legsoványkább állapotához képest +870!). Nagyon büszke vagyok magunkra :)


A nagymamáknak hála már járunk minden nap sétálni, és Dávid megtanult aludni a teraszon a babakocsi mózesében, úgyhogy csak éjszakára zsuppoljuk a szobájába. A babakocsi megszokása nagyobb túrák lehetőségét is előrevetíti, záros határidőn belül be fogunk jutni a városba! Ezen kívül már egy jó hete direkt mosolyog, és megpróbálja utánozni az arckifejezéseinket, amik nagyon aranyos kis tétova próbálkozások. A nyelvnyújtogatás kezd egész jól menni.


sárgabarackos-szedres vaníliafagyival
Az éjszakák meglehetősen jók, kap egyszer üvegből enni (anyatejet), amit általában az Andris csinál 11-kor, úgyhogy nekem van 4-6 háborítatlan órám, amikor nem kell fölkelnem. Persze ehhez 9-kor le is kell feküdni, de akkor is luxus. Nem is vagyok túlzottan zombi, belefér a keddekre a süti sütés,


a blogolás, emailezgetés.


az 1 hónap és 1 napos

3 megjegyzés: