2014. december 18., csütörtök

Ella 8 hónapos

Az előző havi összefoglaló kimaradt, de hatalmas dolgokról nem maradt le a nagyérdemű. Forog persze, mint a motolla, és most már nem csak titokban űzi ezt a tevékenységet. Négykézlábra áll, és úgy ringatózik, tehát elérkezett a mászás előszobájába. Szerintem kúszni nem fog, de a tolatás nagyon megy.
Még a labda alá is befurakodott.
Négykézláb sorozat
Habár ülni még nem tud, de a kipárnázott etetőszéket már használjuk. Így a többi családtaggal egy szintbe került étkezésekkor, ami nekem eléggé nagy megkönnyebbülés. Maga az evés közepes lelkesedést vált ki belőle.
Első alkalommal a székben. Nagy a büszkeség.
Dáviddal étteremben - a pizza szélét
Élete első Mikulását jól viselte, Dáviddal ellentétben hajlandó volt közel kerülni a Nagy Piros Emberhez:

Az első, valószínűleg böcsiből hozott betegségén is túlvan - lenyomtunk egy kör gyomorinfluenzát.
Méreteket nem tudok, de olyan 7 kiló körül van (lehetne több is, de ld. gyomorinfluenza), és lassacskán kinövi a 68-as ruhákat. Foga még nincs, de néha azt gondolom, hogy nagyon mozgolódik valami.

Az éjszakák vegyesek. Szökőévente átalussza, de mostanság megint többször ébred. Ezt valamennyire a betegségnek tudjuk be.

Elkezdett artikuláltabban dumálni, az eddigi kurjongatásokat színeseíti a bábábáb és az ápápá. Finommotorikában egyre ügyesebb, pl. egész adekvátan tudja használni a xilofont:
Úgy tűnt, hallgatja, hogy különböző hangokat szólaltat meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése