2015. július 9., csütörtök

The name is...

Tiszta. Szobatiszta.

Dávidot a téma abszolút nem érdekelte, így mesterségesen igyekeztünk rápörgetni. "Majd ha három éves leszel..." Ezt jó szajkó módjára el is kezdte ismételgetni, de a jelentésével nem volt tisztában.

Eljöve a születésnap, majd az ezt követő első hétvége, és egy nagy levegőt véve levettük róla a pelenkát. Első nap: folyamatos bepisilés. Második nap: folyamatos bepisilés szülinapi bulival tarkítva. Harmadik nap: folyamatos bepisilés a bölcsiben. Negyedik nap: tiszta gatya. És azóta is (csak minimális megingások vannak nagyon ritkán). Ha ezt tudtuk volna...

Motivációnak kapott egy dicsőségtáblát, amire matricákat ragaszthatott. Ezt kb 4 napig használtuk, Budapestre nem vittük el, aztán valahogy okafogyottá is vált. (Pedig mennyit rajzolgattam!)

Úgyhogy a nappali szobatisztaság pipa. Előbb-utóbb az éjszakaira is rá kellene vennünk magunkat, de egyelőre élvezzük, hogy Ella is viszonylag nyugis az éjjeli órákban, úgyhogy lehet pihenni. De majd leküzdjük a lustaságunkat.
kis fürdőgatyában a kánilkulában

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Ha nem vagyok indiszkrét, mibe pisil? Bilibe? Vécébe? És ugye voltak már előzmények, néha sikerült neki korábban is?

    Nálam a két nagy 3 éves kora után lett csak stabilan szobatiszta, Valentin még meglephet (de még ő se tart sehol).


    VálaszTörlés