2011. augusztus 26., péntek

Meleg, pakolás és egyéb költözködési előkészületek

Itt is nagyon meleg van. Na jó, nem olyan brutális, mint Budapesten, de azért meleg. És én ebben kezdtem el végre dobozolni, ami a következőképp működik: üres, szétvágott dobozt összeragaszt -- piheg -- belepakol cuccokat -- piheg -- belepakol további cuccokat -- doboz leragaszt -- lerogy, izzadtság patakokban csorog -- dobozt megszámoz, online doksiba beírja tartalmát -- piheg, közben azon morfondírozik, hogy el kellene kezdeni a következő dobozt, de igazából talán holnap is ráérne.
Dobozolás mellett egy csomó olyan pakolászást is megcsináltam, ami nem látszik, mint pl ruhaszortírozás, illetve olyan bútorok kiürítése, amiktől meg fogunk válni (régi ágyak, amiknek tömve volt az ágyneműtartója, szekrény, stb). Tegnap este pedig átvittük a Mátéval az ebédlőasztalunkat hozzájuk, így felszabadult egy kis hely - újabb dobozoknak.
Az események amúgy hamarosan fel fognak pörögni. Hétfő délután átvesszük az új lakást, ahol remélhetőleg nem kell túl sok javítási munkálatot végeztetni, illetve a nappaliban és az étkezőben semmit. Mert kedden érkezik Behemótka, az új ebédlőasztal, plusz az új ülőgarnitúra. Szerdán pedig elviszik a mostani lakásból a kidobandó bútorokat, és teljesen átvehetik a hatalmat a dobozok. Hétvégén kicsit lazítunk egy esküvővel Toszkánában, majd utána jön a nagy hajrá, mert a rákövetkező pénteken (szept. 9-én) történik meg maga a költözés. Az már csak Murphy, hogy aznap 2-től le lesz zárva az utca útburkolat javítás miatt... majd sietnek a fiúk.
De lesz egyszer lakásavató is!

3 megjegyzés: