2011. augusztus 9., kedd

Mindenütt jó, de legjobb...

...otthon.
Most nagyon jó volt, leginkább azért, mert ráérős volt. 10 napba sok minden belefér, főleg, ha nem esik bele államilag szentesített ünnep. Így volt idő a családra, különös tekintettel a legkisebbekre. Volt idő barátokra, egyesekre akár kétszer is. Volt idő egy kicsit főzőcskézni, sütögetni mindenféle bulikra, piacra járni. Volt idő csajszis programokra, úgymint: kozmetikus, fodrász, torna. Volt iső kiállítást nézni szárazon és vízen. És volt idő gasztroálmok beteljesítésére, ami olyan helyek kipróbálását jelentette, amikről már hallottam vagy olvastam valahol a neten. Vagy csak egyszerűen szembejöttek.

  • Villa Bagatelle (kétszer is, legmelékezetesebb az első szüretelésű fekete tea)
  • Hadik Kávéház (nagyon rendes császármorzsa és pezsgőkoktél (ebédre))
  • Szatyor (relax, latte macchiato, Váncsa szakácskönyv, ingyen net)
  • Sarki Fűszeres (világbajnok kakaó és házi diós csiga)
  • Mangalica bolt (ide csak benéztem, de még biztosan visszatérek)
  • Café Frei egy Libriben (dohányos kávé!)
Ezeken kívül nagyon jó volt még, hogy mindenhova gyorsabban értem oda, mint számítottam, a BKV egyszerűen még mindig jobban működik, mint sok már városban. És habár a fél város továbbra is fel van túrva, egyes részek már elkészültek, és nagyon szépek. Tetszett az Astoria-Deák tér közti rész, a Kopaszi-gát (tudom, az már nem is új), az egész felújított Allée rész, de megmagyarázhatatlan okokból a Fővám téren vigyorogtam a legjobban, különösen, amikor lementem a 2-es megállójába, ami Budapest egyik leglepukkantabbjából a legszebb lett.

Hát ilyen előnyei vannak a munkanélküliségnek.

3 megjegyzés:

  1. Mindenhol. Boldogítottam egy kicsit a szüleimet, Andrissal együtt a Kati nénit, aztán meglehetősen sokat a nővéreméket.

    VálaszTörlés
  2. Ma jutottam el először a Fővám téri 2-es megállóba (így jár, aki a városban lakik:), tényleg szuper!

    VálaszTörlés