2012. augusztus 11., szombat

Dávid két hónapos

Legfrissebb adatai: 4880 g és 57 cm. Szóval hízott (közel 1 kilót), és nőtt (5 cm-t) szépen. A dokinál megkapta az első két oltását is, köszönöm, szarul bírtam. Éjszakára hőemelekedése is lett tőle, meg picit nyűgös is volt, és aluszékony, de alapvetően egész jól megúsztuk. Remélhetőleg két hónap alatt elfelejti, hogy ez a néni szúrta meg, ugyanis akkor megyünk következőre. Az aranyos néni akkor is meg fogja szúrni, ilyen az élet.

Tudománya: egész ügyesen elalszik egyedül vagy minimális segítséggel, ennek nagyon örülök. Hason kezdi magát szépen kitolni, és nézelődni. Tud nyál- illetve tejbuborékokat fújni. Egyre több hangot ad, lelkesen megfigyel, és kommunikál. A keze még mindig egy nagy rejtély számára, de talán most már el fogja kezdeni fölfedezni.
aludnia kéne, de a világ sokkal érdekesebb
Jövője: eldöntöttük a bölcsi-ügyet, ide fog járni heti két napot novembertől. Back-upnak kellene egy bébiszitter is (esetleges betegségek, illetve szülői esti kimenők), de ez most nem annyira égető, az alapvető megoldás megvan.

Közeljövője: Dávid holnap élete első zsúrjába hivatalos, Bogyónak lesz névnapja. Kaptunk meghívót is:

Bréking: spontán elhatározásból beültünk hármasban ebédelni egy ázsiai étterembe. A legkisebb vendég ugyan nem kapott enni, de nyugodtan abszolválta a kalandot.

3 megjegyzés:

  1. Éljen a kéthónapos! Fantasztikus, hogy már így ki tud támaszkodni.

    VálaszTörlés
  2. Úgy látom elég jó napjaitok vannak! Dávid változatlanul nagyon cuki, és ezt nem elfogultság, hanem objektív megállapítás:)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok, Szántó család! :) Ja, és Eszter tök objektív, egyezik a véleményünk!

    VálaszTörlés