2013. január 12., szombat

Betegség

Mérsékelten jól indult Dávid nyolcadik hónapja.
Igazából már csütörtök este óta kicsit nyüzüge volt, de akkor még betudtuk a kevés alvásnak a bébiúszás miatt. Aztán pénteken romlott a helyzet, ma meg még rosszabb volt. Csak szörcsög, nem tud aludni, és magához képest sokat is sír. Így hát úgy döntöttünk, hogy közelebbről megismerkedünk a zürichi gyermekkórházzal. Ez így nagyon drámaian hangzik, de csak arról van szó, hogy ez a gyermekorvosi ügyelet.
Nagyon kedvesek voltak, Dávidot alaposan megvizsgálták, még vérnyomást is mértek. Meghallgatták a szörcsögő gyerek tüdejét, ami tiszta. Aztán belenéztek a fülébe, ami meg nem tiszta. Kétoldali középfülgyulladás. Jesssssz.
Kaptunk egy vagon gyógyszert (kúp, meg szirup, meg orrspray, meg még egy kúp), ezek beadása az esti fektetési idő 90%-át emésztette fel.
Hát így vagyunk mi januárban, kedden jön a felmentő sereg!

3 megjegyzés:

  1. Hogy tudsz dolgozni? Van bébiszitter?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bébiszitterünk sajnos még nincs, sürgősen be kell szereznünk egyet. De anyukám szerencsére ide tud ugrani kedden, a műszakomat pedig lepasszoltam a kollegámnak (én bevállaltam az ő jan. 3-i melóját, hogy még telelhessen hetedikéig). Anyu marad egy hétig, addigra csak meggyógyul a gyerkőc.

      Törlés
  2. Azaz van babysitter:) Elegánsan, Budapestről, mert fontos az anyanyelv:)

    VálaszTörlés