2013. január 3., csütörtök

Karácsony, újév, stb

Idén jó sokat voltunk otthon karácsony alkalmából, bő három hétig élveztük az otthoni pörgést és kultúrát. Sok fénypontja volt a látogatásnak: voltunk kétszer is szinházban a két nagymamának köszönhetően (jegyek és bébiszittelés), fényképezkedtünk családilag (a képeket még nem kaptuk meg), tudtunk találkozni szinte összes barátunkkkal, sőt, a krémjével többször is! Dávidot körbevittük a városon, mint a véres kardot, hogy mindenki megcsodálhassa. Meg persze volt karácsony és szilveszter is. Karácsonykor volt Orbán-nap, meg Szántó-nap, úgyhogy viszonylag kevés rohangálással megúsztuk a dolgot. Az ajándékozás valahogy így nézett ki:
kis császár trónol
Meg így:
új angol versek, Julie Andrews válogatásában
A szilveszter meg így:
ez csak egy kis szelete a szobának, a népsűrűség máshol is változatlan
Balatonfüreden voltunk, laza 20 család összesen 38 gyerekkel. Valahogy mégis emészthető volt az élmény, tudtunk beszélgetni is, volt sziveszteri buli, nagy séták a Tagore sétányon, jó kis magyaros fogások, és bepillantás a jövőnkbe. A jövő nyüzsgős, és zajos, de azért tetszik.

Lehetetlenség leírni ezt a három hetet, úgyhogy most föl is adom. Még egyszer köszönünk mindenkinek mindent, különös tekintettel a nagynénémékre, jövőre veletek ugyanitt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése