2013. november 29., péntek

Már megint félidő

Még kb. 20 további hét, és teljes lesz a családunk.
Terhesség szempontjából eseménytelenül telnek a napok, a hasam persze nagyobb, mint Dáviddal ennyi idős korában volt, viszont kevésbé intenzíven érzem a mozgást. Majd megkérdezem a dokit, hogy ez a baba hogyan fekszik, szerintem egész másképp, és mást rugdal. Amúgy is sanyarú sorsú második gyerek, mert alig van időm hasamat simogatva várni a jelzéseit; vannak ugye programok Dáviddal, meg intenzív munka, meg sok-sok főzés, és a karácsonyra is készülni kell egy kicsit. Úgyhogy ha a kicsi este 11 után aktív, akkor mázlink volt, és lehet érezni, nap közben nincs sok esélye egyelőre. Persze majd nagyobb lesz, és akkor nyers testi erejénél fogva ő fog nyerni.
A múzeumban amúgy őrület van, a tavaly decemberi 372 tárlatvezetést már most túlszárnyaltuk, eddig 394 van előjegyezve, és még el sem kezdődött a hónap. Kiváncsi vagyok, mennyi lesz a végére, a határt a nyitvatartási idő fogja megszabni, egyszerűen nem fér már be több csoport.
A karácsonyi programok is elkezdődnek lassan. Vasárnap megyek egy barátnőmhöz sütni (ha addig el nem kezd szülni - erre van némi esély), aztán lesz a Google által szervezett buli, majd egy héttel később a múzeumos. A Google hív partnereket/házastársakat is, a múzeum persze nem, viszont az állatkertbe megyünk, ami izgalmas. Egy kicsit másféle tárlatvezetés várható, mint amiket mi szoktunk produkálni. Lesznek még ilyen-olyan baráti vacsik, sütizések, meg ami spontán alakul.
Szóval aktív hónap várható, majd januárban pihenünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése