2012. augusztus 7., kedd

Újságok

Kezdtek felpörögni a dolgok, ezt jól jellemzi a heti programunk.

  • Hétfő: apukám hazament, amiből következik, hogy itt is volt. Főzött nekünk isteni pörköltet, és megszeretgette első fiúunokáját. Illetve sétáltak is, amíg én hathetes kontrollon voltam. (Igaz, hogy Dávid már nyolchetes, de a nyár már csak egy ilyen bicikli, az ember orvosa csak úgy elmegy nyaralni.)
  • Kedd: csináltattam Dávidról útlevélképet, mert előbb-utóbb összejön minden szükséges irat ahhoz, hogy a magyar hatóságok szemében is hivatalosan létező kisgyerekké nyilvánítsuk. Ehhez el kell majd zarándokolnunk Bernbe, ami nagy kaland lesz.

  • Szerda: megyünk megnézni a manó jövendő bölcsijét. Úgy ám! Novembertől fog járni heti két napot, amíg én dolgozom. Úgy ám! Visszamegyek a Landesmuseumba szervezni a tárlatvezetéseket és úgy általában a zéletet. Nagyon örülök neki, mert jó az új csapat, a gyenge láncszemek kikerültek, és kis változatosság lesz a Sing a song of sixpence-hez képest.
  • Csütörtök: megyek be a Landesmuseumba szerződést egyeztetni.
  • Péntek: Dávidnak jelenése van a gyerekorvosnál mázsálás és az első két oltás céljából. Reméljük, nem fog belázasodni.
Ezen kívül Andris forradalmasította a sétákat, amennyiben feltöltötte az első Harry Potter kötetet hangoskönyv formájában a telefonomra Stephen Fry előadásában, úgyhogy ma meg is hallgattam az első fejezetet. Szuper, egyedül az ellen van kifogásom, hogy Hagrid akcentusa valamiért írre sikeredett skót helyett. Az egy picit wtf, de sebaj.

3 megjegyzés:

  1. Űűűűű, űbercuki! :)
    Hagridnak meg hivatalosan West County Accent-je kéne, hogy legyen, ott azért van ír behatás, most kiműveltem magam ebben a témakörben is gyorsan. Úgyhogy nézd el neki, na, most az egyszer. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na tessék, most kiderült, hogy félművelt vagyok, és csak égetem magam :)

      Törlés