2013. április 11., csütörtök

Dávid 10 hónapos

Pontos méreteket nem tudok, de váltottunk a 74-es ruhákra, és elhagyta a 8 kilót. Fog továbbra sem jelentkezett. Orrporszívózás stabil program.
Mivel itt továbbra is tart a tél (na jó, most már csak az eső esik, legalább nem hó), ezért bevezettük a játszóház intézményét. Dávid nagyon élvezi a nagy játékokat, amikre fel lehet mászni. Ennél jobban már csak az tetszik neki, hogy a nagyobb gyerekeket meg lehet figyelni. Néha úgy kell kikapni egy kissé vadabb buli  közepéből.
Alagút!
Húsvétkor voltunk Ritiéknél Bécsben (képek sajnos nem készültek, de szuper volt! Éles szemű megfigyelő láthatja, hogy Dávid átesett élete első hajvágásán is, Riti bevállalta a feladatot.), és ott rájött/ünk, hogy nagy kádban fürdeni jó dolog. Így beszereztem gyorsan egy csúszásgátlót, és mehet a móka:
szokásos morózus kedv
Az ünnep hozott új könyvet is, Zelk Zoltán örökbecsűjével bővült a kínálat:
A három nyúl
Mozgásfejlődésben nagy ugrás volt megint: bútorok mellett teljesen stabilan áll, és már a komódnál is fel tud állni, pedig annak nem tud a tetejére támaszkodni. Az alacsonyabb darabok mellett oldalazva megy. Mászásból hajlandó kiülni, és úgy is játszik egy kicsit, de nem sokat, mert a helyváltoztatás mindent visz.
áll a baba

3 megjegyzés:

  1. Kedves Anyuka, Dávid még csak tíz hónapos. De olyan, mintha tizenegy lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Upsz! Javitva :)
      Most az olvashato cim helyes, de a linkben maradt a 11. Kivancsi vagyok, hogy a jovo havi bejegyzesnel ebbol lesz-e gond.

      Törlés