2011. május 1., vasárnap

Lustaság és vidámság

Ezen a hétvégén van az utolsó egyetemi modul. De miután pénteken nem volt jó kedvem, ezért nekiálltam főzőcskézni (paprikáscsirke, ubisali), sütögetni (szotyis kenyér). Aztán nagyon későn kerültem ágyba, és másnap reggel nem volt energiám korán fölkelni. Miután a diplomám már megvan, motivációm is a pincepadló szintjét verdeste, úgyhogy egyszerűen kihagytam az egyetemet. Helyette az erkélyen ebédeltünk, utána megnéztünk pár lakberezndezési boltot, amik mellett minden nap kétszer elmegyünk S-Bahnnal, és engem 4 év után már lassacskán érdekelni kezdett, hogy mi is van bennük, majd a Zsoltékkal sétáltunk és fagyiztunk a tóparton.
Utána a lustaság jegyében nem is akartam már annyira elmenni az egyetemi csoporttal vacsizni, de azért rávettem magamat, hogy kibumlizzak Oerlikonba. És milyen jól tettem! A 3 év legviccesebb vacsorája lett, de nagy valószínűséggel sikerült egy picit megbontránkoztatnunk a szomszédos asztalnál ülőket, és reméljük, hogy az olasz pincér nem értett mindent, különben a szervező srác soha nem mehet oda vissza. A fő téma valamiért a szex lett, és sok érdekességet megtudtunk néhány csak a saját csapatában játszó csoporttástól, illetve olyanoktól is, akiknek a kenyér mindkét oldala vajas. Röpködtek a sztorik és a pletykák. Nagyon-nagyon sokat röhögtünk, miközben az asztal másik fele igen decensen a művészetről beszélgetett. Szegénykék.
Rob, Henrik, Raini
Közben Andriska sem tétlenkedett, ő Ignacióékkal ment vacsizni, majd egy házibuliba, ahol talán valaki valakit ismert, de ez nem biztos.

4 megjegyzés:

  1. Érdekes koncepció, hogy diplomaszerzés után még tartanak néhány órát, für alle Fälle...

    VálaszTörlés
  2. Így indulnak a jó bulik, hogy ÁLLÍTÓLAG valaki szólt, hogy valaki tart itt meg itt... :)

    VálaszTörlés
  3. Mit ittak a fiuk a tulmeretes konyakospoharbol?

    VálaszTörlés
  4. El sem fogod hinni: konyakot. De valami kevert izé volt, én nem vállaltam be.

    VálaszTörlés