2009. november 27., péntek

A munkám jó oldala

Van neki az is, csak meg kell keresni. Néha nehéz megtalálni, de most szerencsém volt.
Mint már írtam, Susannéval együtt mi szervezzük az idei karácsonyi bulit. (Nem fogok itt bohóckodni a "holiday party" elnevezéssel, mindenki annyit vesz magára belőle, amennyit akar.) Idén véletlenül van rá pénz, mivel gonosz módon nem engedtünk az embereknek év közbeni eseményekre többet költeni, csak azért, hogy most mi ketten elengedhessük a fantáziánkat. Ennek megfelelően lesz szabadtéri malacsütés, meg hatalmas büfé, meg varázsló, meg bárrá átalakított klasszikus körhinta.
A szervezés legkellemesebb része viszont tegnap délután jött el, amikor is kénytelenek voltunk elmenni a  helyszínre bort kóstolni, nehogy rosszat kapjanak a kedves kollegák.A mi árkategóriánkon belül szóba jött két fehér és háom vörös. Azért nem több, mert igyekeztünk olyanokat választani, ami viszonylag semleges ízű, és a legtöbb embernek bejön. A fehérek közül könnyű volt választani, mert az egyik kellemesen gyümölcsös volt, ananász felhangokkal, míg a másik nagyon alkoholos volt nagyon kevés ízzel. A vörösek már keményebb diónak bizonyultak. Itt egy szicílai bor teljesen elkülönült a többitől. Nem az a típus volt, mait egész este szívesen kortyolgatsz, de szerintem fantasztikus lehet vadételekhez, mivel nagyon erős borókabogyó-íze volt. Ezt kilőttük, majd egy bordeaux-i és egy rioja közül az utóbbit választottuk. Szóval nehéz napunk volt...
Karácsonyi bulival kapcsolatos mai hír, hogy megérkeztek a szárnyaink! A kolleganőkkel (négy csaj) azt találtuk ki, hogy közös jellemzőként mindenkinek lesz szárnya, jelmeztől függetlenül. Majd fölteszek képeket a teljes szerkóról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése