2012. november 4., vasárnap

Első nap az iskolában

Elkezdődött a nagybetűs élet; megvolt az első munkanapom, Dávidnak pedig az első teljes bölcsis napja. Lelövöm a poént: mind a kettő nagyon jól sikerült.
Dávid szépen evett, aludt, játszott, és részt vett a csoport társadalmi életében. Reggel egy szó nélkül le tudom passzolni az óvónéninek, nap közben állítólag sokat "dumál", nevet, és nézelődik. Szóval továbbra is rózsaszín a dolog.
Én bementem a múzeumba, ahol mindenki egyszerűen tündéri volt. Sok emberrel találkoztam, szereztem a nap végére badge-et is (kulcsot még nem, úgyhogy igazából az irodába továbbra sem tudok egyedül eljutni). Megint belejöttem a foglalási rendszer használatába, illetve már egy kicsit dolgoztam is, amúgy hatékonyan. Hétfőn már én fogadom a hívásokat is, és igyekszem a már amúgy is őrült zsúfolt tárlatvezetési naptárat még tovább zsúfolni. Készítettünk egy kimutatást - kb 300 vezetés zajlik le egy hónap alatt. Ennek a szervezésére van összesen 80%-nyi állás allokálva. Reméljük, hamarosan látni fogja az új gazadasági igazgató, hogy egy kissé nonszensz, és lesz új státusz.
Én nagyon élvezem, hogy a kisgyerekes lét mellé lett egy pici felnőtt életem is, értelmes beszélgetésekkel, kollegákkal, benti email címmel. Aztán persze futok Dávidért a bölcsibe, ő a leghamarabb elhozott gyerkőc. Mondjuk a legkisebb mazsola is.

1 megjegyzés: