Bohóckodtunk még édesköménnyel (akkor friss, ha még nem üreges a szára), padlizsánnal (a szára tartja frissen), paradicsomokkal (ez egy külön tudományág, Jackék konkrétan olasz falvanként különböztetik meg a típust és a szezonjukat) és kaliforniai paprikával (minél szabálytalanabb az alakja, annál jobb). Volt még friss, rücskös uborka, illetve karalábé, amit nemes egyszerűséggel bepaníroztunk, és nem is állt neki olyan rosszul.
Az est fénypontja viszont egyértelműen a rebarbara pite volt, kérésre szívesen elküldöm a receptet, ami bonyin hangzik, de igazából valószínűleg nem vészes. Remélem, hogy a közeljövőben lesz rá időm, de lehet, hogy fele rebarbara - fele eper arányban csinálom, hogy ne legyen olyan savanykás, ami nem mindenkinek jön be.
Íme a képek:
From LaughingLemon |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése