2010. március 22., hétfő

Ekezetek nelkul

Otthon nem volt idom, az irodaban meg epp uj gepet keszitenek elo nekem, addig a kolcsongepen meg nem fogom reproduklani az osszes kis hulye beallitasomat. Igy most angol billentyuzeten nyomom, mert azt hiszem adosabb vagyok egy hiradoval, mint ekezetekkel.

Naszoval roviden es velosen: a muzeum penteken irt, hogy mehetek, szeretettel varnak, szoljak, hogy mikortol tudnek kezdeni. Majd ugyanebbe az emailbe azt is beleirtak, hogy mennyit fizetnenek, ezzel igen hatekonyan lerangatva a foldre elrepdesni keszulo szivemet. Nincsenek nekem vermes illuzioim, de az egy picit fajna, ha meg a lakasunk berleti dijat sem birnam osszelapatolni. Ugyhogy harcolok, szokasomtol meroben eltero modon. A harc elso mozzanatakent nyafogtam funek-fanak, hogy az elet igazsagtalan. Aztan ugyanezt eloadtam hetvegen az egyetemen a kurzusigazgato felesegenek, aki egy praktikus lelek, es mindjart meg is igerte, hogy beszelnek a Spillmannal. Ezek utan jott egy finom jelzes a muzeum fele egy ma reggeli email formajaban, hogyaszongya: roppant modon orulok a lehetosegnek, tunderbogarak, de a het vegeig meg gondolkoznek a dolgon, akkor adok vegleges valaszt. Erre 37 masodpercen belul erkezett egy picit aggodalmas "ha a penzugyekkel van gond, akkor arrol meg beszelhetunk"! Most egy picit hagyom oket foni a levukben, megvarom, hogy az egyetem mire jut a Foig Urral, es aztan lesz valahogy.

A hetvegi modulra amugy nem szeretnek sok szot fecserelni, legyen annyi eleg, hogy lilasagban egy padlizsannal vetekedett, es erthetosegeben felulrol surolta egy filozofia-esztetika post doc szak szintjet. Jott mindenfele kulsos emberke is, mert a modult hivatalosan konferencianak kialtottak ki, ezek altalaban meg az eloadoknal is okosabbak voltak, es ennek termeszetesen minel gyakrabban hangot is akartak adni. Kimerito volt...

Pozitivum, hogy a hetvegen celeb lakott nalunk, az Andrissal meg is allapitottuk, hogy meg soha nem foglalta el a vendegszobat olyasvalaki, akirol Wikipedia szocikk van (es nem o irta magarol). Persze az a lenyeg, hogy konnyu vendeg, minden jo neki, nyaron pedig visszajon egy hetre a muzeumos modulokra, hozza Nizzabol a kabriojat, es aztan lesz ezerrel szansajn-heppinesz.

2 megjegyzés: