2010. április 14., szerda

Privacy

Privacy - az ugy tunik, nincs. Ha az ember lanya blogot ir, akkor erre bizony fel kell keszulni, mert a csaladnak es baratoknak irt beszamolokat meglepoen sokan masok is kovetik, akik sunnyognak a web ismeretlensegeben. Igy hat az elozo bejegyzes utan kaptam ugye egy kollegatol egy kommentet, aztan tegnap reggelinel odajott egy masik magyar kollega. Majd egy picit kesobb jott egy email egy kedves guglis barattol, aki kikoltozott Amerikaba, hogy Google Translate alapjan probalja kihamozni, hogy mi van velem, es akkor en most elmegyek-e.
Vegulis orulok az erdeklodesnek, aranyosak vagytok, hatvednek meg itthagyom az Andrist, hogy ne essek ki az aktualis pletykakbol :)

Tegnap olvastam a Migros magazinban egy vicceset: Onnan lehet tudni, hoy eljott a tavasz, ha mar nem a teli kimerultseg, hanem a tavaszi faradtsag miatt nyafogunk.

1 megjegyzés:

  1. Hát még az milyen ijesztő lesz, mikor vadidegenek dicsérgetnek majd! :) Ez a nyafogás dolog meg nagyon igaz. Itt eddig az volt a baj, hogy tél van, legyen már tavasz, most meg már inkább esik, meg fúj, fúúúúj, legyen már inkább nyár...

    VálaszTörlés