2010. május 26., szerda

Visszaszamlalas

Meg ket (illetve inkabb csak masfel) nap a guglis eletbol! Ma este el is megyunk ezt megunnepelni a lanyokkal, illetve azt, hogy Susanne 30 eves lett, Marie-t pedig eloleptettek. Meg nem tudom, hogy ki lesz az utodom, egyelore csak az ittenieknek adom at a munkamat, kesobb meg lehet, hogy bejovok egy kicsit betanitani az ujabb aldozatot.

Amugy vicces, hogy meg mindig annyi munkam van itt, mintha vegtelen sokaig maradnek, nem igazan fogjak magukat vissza az emberek, kiveve a tobbi admint, mert ok megertoek es realistak. Kicsit egyebkent olyan erzes is, hogy meg ki akarjak facsarni belolem az utolso perceket is.

Sokan kerdeztek, hogy nem fogom-e banni, hogy elmegyek innen. Persze hianyozni fognak emberek (pl. az orult, muveszlelku Steve) es lehetosegek (pl. 600 emberre fozni), de osszessegeben abszolut nem. Orulok, hogy megszabadulok a titkarnosegtol (egeszen addig, amig a sors ugy nem dont, hogy uj orszagba kell koltoznunk, aminek a nyelvet nem beszelem, es akkor nyilvan ez a fajta munka az elso lehetoseg), es remelhetoleg ertelmesebb dolgokat fogok csinalni egy olyan helyen, ami szamomra ertelmesebb profillal rendelkezik. Amugy nem banom, hogy kiprobaltam a "multi-eletet" is, erdekes volt, de semmikepp nem olyan, amit egesz eletemben szeretnek csinalni. Nem egeszseges este 6-kor egy ujabb munkanapba belekezdeni, es folyton arrol gyozkodni a kaliforniaiakat, hogy ami nekik egy kellemes pentek delelotti meeting, az a fonokomnek mar este 8, tehat hetvege, es amilyen pofatlan, szeretne neha talalkozni a csaladjaval.

Tehat: adieu nagyvilagi tech-nyuzsges, willkommen nyugis es kulturaval teli elet!

1 megjegyzés: