2009. február 10., kedd

Hozzáadott (?) érték

Egyre zöldebbek, és egyre hülyébbek vagyunk - ezt kellett megállapítanom.
Az irodában már nincs palackozott víz, hanem mindenki kapott egy szép, csatos üveget, ami üresen kb. fél kilót nyom. Ugyanennyi víz is fér bele, tehát egyet már adtunk az egészségnek; az állandó súlyzózást. Voltak már régebben is kis ivókutak (tudjátok, a szokásos irodai cucc, amire föl kell ügyeskedni egy fél mázsás vizeshordócskát, amikor a fiúk épp soha nem érnek rá), amikből jött hideg víz, meg nagyon hideg víz.
De mostanra kiderült, hogy ez nem elég modern megoldás. Úgyhogy vannak új kutak. Amikből néha nem jön víz. Vagy jön, de nem hideg. Vagy jön, hideg, viszont annyira zúg az egész masina, hogy zeng tőle a fél emelet.
De most jön a legjobb: az új gép három féle vizet ad - van sima, buborékos és oxigénnel dúsított. Eme utolsó találmány az egyetlen, ami hideg is, úgyhogy ezt iszom. Viszont úgy reklámozzák, hogy "könnyebb" így a víz, nem olyan megterhelő szegény szervezetemnek.
?????????????????????
Asszem tényleg a világvégéhez közelítünk.


U.i.: Zürichben hideg forrásvíz jön a csapból, kb. Evian. No comment...

2 megjegyzés:

  1. Ó, az Alpok csodás vidéke... (sóhaj)

    VálaszTörlés
  2. ez foleg azert volt nagy hulyeseg, mert egy fel evvel ezelott mar kaptunk egy masik palackot, hogy abbol igyunk. Azt se hasznalta senki (talan csak a Kini), ugyhogy most mindenkinek 2 uveg porosodik az asztalan.

    VálaszTörlés