2009. február 12., csütörtök

Krimskrams, hodgepodge, magyarul: ami épp eszembe jut


Ma történtek vicces, és jó dolgok:

1. Voltam nagy emberek értekezletén, közben kint esett a hó, és mi pont a két épületrész közötti tetőteraszra láttunk rá. Ahol is pár kolléga hógolyózott. Erre főnököm fölállt, kinyitotta az ablakot, összegyűjtötte az ablakpárkányon felgyülemlett havat, és elkezdte bombázni a kint levőket. Természetesen ezt illőképp viszonozni kellett, úgyhogy 10 másodpercen belül egy igen pontos hógolyó Robin otthagyott laptopján landolt. Hát ilyen egy tipikus nap "minállunk" :)

2. Habár elmaradt a mai praliné-kurzus az irodában (elvileg átteszik egy másik időpontra, úgyhogy még van esély tanulni fantasztikus desszertséfünktől, aki a 
Sprünglinél szívta magába a tudást), illetve Petra migrénje miatt jövő hétre halasztottuk a csajbulit, de így legalább tudtam találkozni Danival, aki ma költözött ide Zürichbe, és holnap veszi át a lakását. Találkoztunk 6-kor a Paradeplatzon, és nagyjából azóta is beszélgetünk. Végignéztük az iwiw-en az általános iskolai osztálytársakat, megvitattuk az élet nagy kérdéseit, de a világmegváltást holnapra halasztottuk, hogy maradjon téma.

3. Elkezdtük komolyan szervezni az irodai síelést, amit mindenki magának fizet, de kapunk rá egy plusz szabadnapot. Jó fejek. Ha minden jól megy, St. Anton am Arlbergbe megyünk március 20-22 között, sokat fogunk síelni és bulizni, és minden jó pajtás eljön. A szervezés során kiderült, hogy még 2-3 másik síelés is szerveződik ugyanarra a hétvégére, úgyhogy most keressük a legjobb vonatösszeköttetést a különboző helyek között.

4. Holnap lesz a Melindáék esküvője itt. Nagyon sok boldogságot nekik!!!!





5. Holnaptól lesz megint egyetem, éjjel-nappal ott leszek, úgyhogy következőre hétfőn bukkanok föl. Jó hétvégét!

2 megjegyzés: